...

Ervaring diatomeeënaarde van Cees

Onderstaand het bericht dat wij van Cees hebben ontvangen met betrekking tot het gebruik van diatomeeënaarde. In zijn geval heeft hij het als voedingssupplement gebruikt.

De diatomeeënaarde gebruik ik voor mezelf; 1 theelepeltje per dag om mijn lichaam te reinigen. Daarnaast heb ik het gebruikt bij mijn goudhamster van 2 jaar oud die begon erg te vermageren en kreeg kale plekjes met korsten op zijn kale plekken. ik heb mijn goudhamster 1 keer in de 2 weken met een klein beetje diatomeeënaarde ingewreven en met het verschonen strooide ik het eerst op de bodem om vervolgens de bodembedekking erop te strooien. 4 weken na het eerste gebruik op mijn goudhamster waren de kale plekken met korsten weg en was ze weer lekker dik en erg levendig. het werkt als een soort verjongingskuur bij mijn goudhamster. Ik blijf het gebruiken in zijn kooi.

Verder heb ik het gebruikt bij een ezel met schimmel in zijn hoeven door diatomeeënaarde op de stalvoer te strooien. en bij een hoefbevangen pony 2 weken door het voer te mengen om de gifstoffen sneller af te voeren.

 

Comments are closed.

BannerText_Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.