...

Ervaring natuurlijke vlooiendruppels van Alma

Welke twijfels had u voordat u onze producten ging gebruiken?

Ik had al 2 andere middelen geprobeerd. Ook op natuurlijke basis. Maar die werkten absoluut niet. Nog vlooien nog teken. Toen ben ik behoorlijk intensief gaan googlen 😊. Ik las de zeer uitgebreide beschrijving en de ingrediënten. Ik weet iets van essentiële oliën. Dus de gebruikte combinatie vond ik in theorie aannemelijk. Eigenlijk was dat de reden om te bestellen. En bovendien wil ik absoluut geen ” landbouwgif” meer gebruiken. Dat zit in de middelen die je via dierenarts/dierenwinkel koopt. Puur gif.

Wat was uw ervaring met onze producten / ons product?

De spray heb ik op haar kleed en de hond gebruikt. Het heeft een voor mij te sterke geur maar ik heb astma. Van sterke geuren krijg ik het benauwd.
Een vriendin gebruikt het nu. Haar honden ( korthaar) zijn vlo vrij!

Ik gebruik de druppels. Handig druppel flesje. Mijn hond weegt 8 kilo en is langharig. Na een paar dagen verdween de jeuk  In het begin heb ik 3 x  behandeld. Met een een paar dagen ertussen. Nu bijhouden,vlooien voorkomen! . Ik druppel wat minder per x ( hoeveelheid) maar wél wat vaker. Iedere 14 dagen.( Ongeveer) Druppels op de staartwortel en tussen de schouderbladen. Werkt perfect!!! Wel proberen om de eerste 2 dagen de hond niet drijfnat te laten worden. Ze heeft nergens last van. Eventuele lichte verkleuring van de vacht (wit wordt gelig) verdwijnt na een dag.

Wat waren de resultaten van het gebruik?

Ik gebruik het nu een paar maanden en ga daar zeker mee door. Heel blij mee!

Wie zou u onze producten aanbevelen?

Ik adviseer het aan iedereen met honden en katten.

Comments are closed.

BannerText_Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.