...

Ervaring natuurlijke vlooiendruppels van Anita

Onderstaande hebben wij als email ontvangen:

Mijn ervaring:
Ik gebruik de natural answer vlooiendruppels inmiddels bijna een jaar en ben erg tevreden met het resultaat. Lang ben ik opzoek geweest naar een natuurlijk middel voor mijn hond (labrador). Blij verrast was ik toen ik natural answer vond. Het middel werkt gedurende het jaar goed tegen vlooien. In de allerheetste 2 zomermaanden vorig jaar moest ik wel eventjes overstappen op een chemisch middel. Maar dit kwam vooral omdat de katten in de boerderij waar ik woonde, niet behandeld waren.

De vlooienexplosie in die hittemaanden, was hierdoor teveel voor het middel. Ik vertrouw echter nog steeds op het middel en ik ga het deze komende zomer nog een keer extra in de gaten houden en bijv het flesje om de 3 weken ipv om de 4 weken inzetten (zodat het middel net wat sterker aanwezig blijft).

Het middel werkt ook werend tegen teken, ook al zal het niet alle teken voorkomen. Maar voor mij geld vooral, dat dit eindelijk een middel is die niet schadelijk is voor mijn hond. Ik merk zelfs dat de verschillende bestanddelen haar mogelijk zelfs goed doen, bijv te zien aan haar gezonde vacht.
Opmerking van Natural Answer: Deze beoordeling van Anita betreft onze oude formule, niet de Teken++ formule die wij nu aanbieden. Hier hebben wij inmiddels ook een aantal beoordelingen van ontvangen die voor zowel vlooien en teken erg goed bevallen.

En tot slot wil ik noemen dat het voor mij belangrijk was kritische vragen te kunnen stellen en betrouwbare antwoorden en advies te ontvangen van de maker van dit product, voordat ik weer een nieuw middel wilde gaan proberen. Vele malen heb ik contact en advies gevraagd, dit heb ik als welkom en eerlijk ervaren, wat me extra vertrouwen gaf. Bedankt natural answer, bedankt voor jullie prachtige producten (werk).


Comments are closed.

BannerText_Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.