...

Ervaring natuurlijke vlooiendruppels van René

Welke twijfels had u voordat u onze producten ging gebruiken?

Ik twijfelde of het wel zou werken omdat er zoveel dergelijke producten zijn.

Wat was uw ervaring met onze producten / ons product?

Mijn ervaringen zijn goed met dit product tot nu toe. Ik heb nog geen vlooien of teken kunnen ontdekken. Ik ben op zoek gegaan naar een natuurlijk product om onze hond te ontlasten. Hij is erg gevoelig en daarom willen wij zo min mogelijk chemische middelen bij hem gebruiken. Op aanraden van de dieren Homeopaat waar we contact mee hebben zijn we dus over gestapt op een natuurlijk product.

Wat waren de resultaten van het gebruik?

De resultaten zijn tot nog toe goed. We hebben het nu 4 maanden geprobeerd.

Wie zou u onze producten aanbevelen?

Ik zal het zeker aanraden aan iedere honden bezitter.

Heeft u nog tips voor ons?

Ik vind het middel wel erg ruiken. Maar dat zit waarschijnlijk in de oliën die worden gebruikt.

Comments are closed.

BannerText_Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.