...

Ervaring van Sarah

Hier kunt u de ervaring van Sarah lezen. Zij wilde haar naam niet op de website dus hebben wij haar naam veranderd.

Ik heb het poeder gekocht, en gezien het feit dat ik diatomeeënaarde kende had ik goede hoop dat het zou werken.

Ik woon buitenaf in een boerderij waar wel eens voer gemorst wordt, dus je hebt ratjes, muizen en andere beestjes dus er is heel wat gaande. De honden slapen in de stal. Ik heb een Friese stabij die gevoelig is voor van alles en nog wat, en heb het zoveel mogelijk met alternatieve middelen onder controle geprobeerd te houden, maar dit lukte niet. Op een gegeven moment ben ik toch reguliere middelen gaan gebruiken,  maar hier konden mijn honden niet tegen. Ze hadden ontzettende jeuk en kregen kale plekken, schuimbekken,  er was altijd wel wat. Ik kende diatomeeënaarde al en had dit al gebruikt – zij het niet voor mijn honden. Op een gegeven moment kwam ik jullie producten tegen en dacht “Hé, dat is misschien wel wat”.

Ik heb het voorschrift niet helemaal gevolgd, ik heb het alleen op de rug gedaan. Ik vond het nogal lastig op de buik want de honden gaan liggen enzovoort. De tweede dag waren mijn honden nog aan het krabben dus heb ik het nogmaals gedaan. De derde dag werd er niet gekrabd dus heb ik geen Natural Answer aangebracht. De vierde dag werd er wel weer gekrabd, dus heb ik het weer aangebracht. Na één week was ik zover dat er weer een week tussen zat. Er zitten natuurlijk ook vlooien in de mandjes en dekentjes dus het pakte iedere keer weer op. Het ging erom te vicieuze cirkel te doorbreken, en dat lukte na die week. Ik hielde de huid goed in de gaten, en zag in het begin wel dat de huid wat droger werd van Natural Answer, maar heb geen barstjes in de huid gezien. Bovendien was het na die week qua huid prima.

Het voornaamste verschil met andere producten die ik geprobeerd heb is dat de honden er niet [negatief] op reageren. De middelen die ik gebruikt had werkten óf op het zenuwstelsel; mijn honden gingen schuimbekken of werden angstig van de geur van het product. Met dit middel hadden zij dat dus niet. ’s Avonds hebben ze in de stal hun eigen hok, en dan pakte ik de bus Natural Answer en dan gingen ze er al voor zitten. Ze liepen er niet voor weg. Dan denk ik; dan heeft het wel iets, dat de honden er ook baat bij hebben.

Ik vond het overigens wel wat moeilijk uit de bus komen na een paar keer schudden. Om dit te verhelpen moest ik de bus weer omkeren, dan werkte het weer een paar keer. Op een gegeven moment deed ik het op mijn hand en bracht het op die manier aan op de rug en liezen. Ik weet niet of andere mensen hier een probleem mee hebben maar ik in ieder geval niet. Dit is dan ook mijn tip aan jullie, een schroefdop met grote en kleine gaatjes werkt misschien wat makkelijker.

Wat me ook opviel is dat het een stuk minder stuift dan gewoon diatomeeënaarde wat ik al kende. Ik ben in ieder geval heel erg tevreden over dit product en ga er mee door.

Comments are closed.

BannerText_Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.