...

Ervaring van Willemien

Hier kunt u de ervaring van Willemien met het gebruik van Natural Answer – Natuurlijk Vlooienmiddel voor honden bij haar hond Stanislas (Maxdorfer wolfshond) lezen. Overigens bedankt voor de leuke foto Willemien!

Van tevoren had ik twijfels of het zou werken, maar in principe heb je dat met alle middelen die je nog niet eerder gebruikt hebt. De andere twijfel die ik had is of ik het wel zou krijgen; de website vond ik niet een heel betrouwbare uitstraling hebben want er stonden geen contactgegevens. (Onze fout, stond inderdaad niet prominent weergegeven!)

Mijn uiteindelijke ervaring met Natural Answer – Natuurlijk vlooienmiddel voor honden is dat het werkt, dus dat is heel fijn. Wat ik ook erg prettig vond is dat het gebruiksvriendelijk is. De hond vindt het aanbrengen van het middel heel fijn. Door de hond op zijn rug te leggen en goed in te poederen kan ik het middel gemakkelijk aanbrengen. Eerst had ik het idee dat zodra de hond zich uit zou gaan schudden er een enorme stofwolk zou ontstaan, maar dit is echt niet waar. Bovendien ruikt het ook heerlijk dus ik heb er niets op tegen gehad.

Na het middel de eerste keer aangebracht te hebben had ik na een paar dagen al het idee dat er minder gekrabd werd. Ook vond ik geen vlooien meer.
Na een week heb ik de hond nogmaals ingepoederd en de hond was toen helemaal vlovrij.

Al weet ik dat ik een heel moeilijk en gevoelig exemplaar heb zou ik dit middel in principe aan iedereen die een hond heeft aanbevelen. Ik heb alleen nog geen idee of dit tegen teken werkt, want zover zijn we nog niet (begin lente).

Wat ik heel belangrijk vind voor mijn hond is dat er geen gif gebruikt wordt. Ik weet uiteindelijk toch niet of al die reguliere middelen goed zijn voor mijn hond en sommige van deze middelen zijn ook wel eens in opspraak. Ook heb ik het persoonlijke contact enorm gewaardeerd. Ik ben heel blij dat ik nu een hond heb zonder vlooien!

Foto van Stanislas - een Maxdorfer wolfshond

Comments are closed.

BannerText_Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.