...

Hoe werken natuurlijke vlooienmiddelen


Hoe werken natuurlijke vlooienmiddelen? Wij zijn begonnen met het aanbieden van het poeder. Vervolgens is ons assortiment flink uitgebreid. Daarom zullen wij kort per productgroep een omschrijving geven. Daarna kunt u ook de details bekijken. Namelijk door op de link per onderwerp te klikken.

Natuurlijk vlooienpoeder voor honden en katten

Natuurlijk vlooienpoeder voor kat en hond
Het poeder is werkzaam door diatomeeënaarde. Ook bevat het neem poeder en een aantal kruiden. De diatomeeënaarde tast het pantser van vlooien en teken aan en droogt ze uit. Daarnaast heeft het neem poeder ook een drogende werking. En het werkt op de hormonale huishouding van vlooien. Hieruit volgt dat het voortplanten van de vlooien wordt belemmerd. Ook heeft het poeder voor honden een andere samenstelling dan dat voor katten. Beide hebben een eigen selectie kruiden in poedervorm. Meer weten over het natuurlijke vlooienpoeder?

Natuurlijke vlooiendruppels voor honden

Natuurlijke vlooiendruppels voor honden
De natuurlijke vlooiendruppels voor honden zijn een combinatie van verschillende etherische oliën. Deze zijn opgelost in IPM. Dit is een stof die in de cosmetica wordt gebruikt. Vooral bij crème en zalfjes. Namelijk; IPM zorgt ervoor dat de etherische oliën snel worden opgenomen door de huid. Meer weten over deze natuurlijke vlooiendruppels voor honden?

Natuurlijke vlooien- en tekenspray voor ligplekken en meubels

Vlooien en tekenspray op natuurlijke basis
Onze vlooien- en tekenspray voor ligplekken en meubels bevat etherische oliën. Net zoals de druppels en de banden. Hoewel deze wel anders zijn. Deze oliën werken samen voor het weren en bestrijden van vlooien en teken. Daarnaast kan de spray ook anders gebruikt worden. Namelijk voor het behandelen van de vacht van uw hond. Meer weten over deze spray?

Vlooien- en tekenband op natuurlijke basis voor katten en honden

Vlooien- en tekenband op natuurlijke basis voor kat en hond
Onze vlooien- en tekenbanden voor katten en honden bevatten ook etherische oliën. Deze samenstelling is hetzelfde voor hond en kat. De etherische oliën die wij gebruiken zijn voor kat en hond geschikt. Het materiaal van de band is een poreuze en rubberachtige plasticsoort. Zodoende slaat deze de etherische olie op. Daarna komt de olie komt langzaam vrij. Meer weten over de band voor katten? of meer weten over de band voor honden?

Spray op basis van etherische oliën voor katten

Vlooien en tekenspray voor vachtbehandelingen bij katten op basis van etherische oliën
Speciaal voor katten hebben wij een spray die etherische oliën bevat die u veilig kunt gebruiken bij uw kat. Door deze spray weert u in het bijzonder vlooien en teken. Voor avontuurlijke buitenkatten die vaak thuis komen met teken is dit een ideale preventieve spray. Leer meer over deze spray…

Comments are closed.

BannerText_Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.