...

Natuurlijk middel tegen teken hond

Inleiding

Natuurlijk middel tegen teken hond - lekker spelen in de natuurEr is natuurlijk niets fijner dat uw hond lekker los te laten in de heide of in het bos zodat u de energie en enthousiasme van uw viervoeter de vrije loop laat. Lekker onderzoeken en snuffelen, graven en rennen. Niets is fijner voor uw hond. Toch gebeurt het jammer genoeg vaak dat u tijdens deze uitstapjes ongewenste lifters meeneemt. Het zijn teken die bloed zoeken om hun levenscyclus te voltooien. Waardoor uw hond helaas de pineut is. Dit betekent dan dagen later vaak gedoe met tekentangen en ongemak. Is er een natuurlijk middel tegen teken hond? Is dit op een natuurlijke manier te voorkomen?

Natuurlijk middel tegen teken Hond, bestaat dit wel?

Het beste is natuurlijk om bovenstaande situatie te voorkomen. En als het even kan zonder chemische middelen, want hoe veilig is dit eigenlijk? Huismiddeltjes zijn er genoeg maar werken die wel altijd even goed? Dit zijn vragen die u zou kunnen hebben, en wij gaan beantwoorden. Het is niet alleen dat wij een product hebben dat bij uitstek geschikt is voor dit doel. En dat is een natuurlijk middelen tegen teken voor uw hond, naast dat deze vlooien op natuurlijke wijze aanpakt.

Natuurlijke druppels tegen vlooien en teken voor honden

Wij hebben in de loop der jaren een effectief product ontwikkeld en verbeterd om naast vlooien aan te pakken ook teken te bestrijden. Belangrijker nog; het weren van teken heeft meer prioriteit. Dit is dan ook de reden dat wij een combinatie van etherische oliën hebben gebruik die het meest effectief blijken te zijn, specifiek voor dit doel. Zo bent u er zeker van dat u na een heerlijke zomerdag in de natuur met uw viervoeter door te brengen, er geen vervelende nasleep is. Iets met tekentangen dus.

Natuurlijk middel tegen teken hond, de effectieve etherische oliën

De etherische oliën die bewezen effectief zijn als natuurlijk middel tegen teken voor uw hond hebben een sterk werende werking. Dit zorgt er dus voor dat een teek zich wel twee keer bedenkt voordat deze zich thuis gaat voelen in de vacht van uw hond. Wij vinden het natuurlijk belangrijk om niet zomaar beweringen te doen over de effectiviteit van de ingrediënten in onze producten. Dit is dan ook de reden dat wij alleen voor bewezen stoffen gaan. Voor verder wetenschappelijk onderzoek bij Pubmed verwijzen wij u naar de volgende pagina’s: hier, hier en hier.

Bent u geïnteresseerd in deze druppels? Verder informatie over dit product vindt u hier.

Is een natuurlijk middel tegen teken voor uw hond veilig?

Is een natuurlijk product altijd veilig? In principe is dit een erg veilig product maar er zijn altijd zeldzame uitzonderingen. Weet u dat uw huisdier gevoelig is voor etherische oliën? Dan beter dit product niet te gebruiken. Lees ook altijd goed de verpakking en bijsluiter om de eerste behandeling zo goed mogelijk te doen.

Over de auteur

Dit artikel is geschreven door Wietse Stienstra. De auteur voor Natural Answer. Door jarenlang onderzoek en geëngageerdheid is een expertise op het gebied van natuurlijke vlooienbestrijding ontstaan. Deze auteur is actief betrokken bij de huisdierencommunity. Natural Answer doet zijn best consumenten en huisdierliefhebbers in het algemeen waardevolle inzichten en advies voor huisdiereigenaren te verschaffen.

Comments are closed.

BannerText_Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.