Natuurlijk vlooienmiddel voor katten

 • 100 procent biologisch

  Natuurlijk veilig

  Uw huis en huisdier vlooien- en tekenvrij zonder schade te doen aan uw huisdier, gezin of milieu met Natural Answer vlooienpoeder voor hond en kat.
  Geen resistentie

  Geen Resistentie

  In tegenstelling tot chemische insecticiden is de kans op resistentie van vlooien en teken tegen Natural Answer vlooien- en tekenpoeder niet aanwezig.

  Natuurlijk biologisch

  Alle plantaardige ingrediënten zijn 100% biologisch geteeld. Er zijn dus geen synthetische bestrijdingsmiddelen gebruikt voor deze gewassen.

Natural Answer natuurlijk vlooienmiddel voor kat en hond is een unieke formule van zorgvuldig samengestelde natuurlijke insecticiden die allen een snelle, goede en duurzame bestrijding van vlooien en teken die uw kat of hond bewonen bewerkstelligen.

We hebben het ongetwijfeld allemaal wel eens meegemaakt; we kopen dure anti vlooien druppels in de dierenwinkel om de kat of hond vlovrij te krijgen. Na het aanbrengen van deze druppels komen er na een week toch achter dat er nog steeds springlevende vlooien in de vacht rondspringen. Afgezien van het feit dat het erg duur is, blijkt dat vele vlooien een resistentie hebben opgebouwd. Het middel werkt dus weinig tot niet. Dit is voor uw hond of kat en huishouden natuurlijk erg vervelend.

Veilig voor mens, huisdier en milieu

De ingrediënten van ons natuurlijk vlooienmiddel brengen geen schade toe aan u, uw kinderen of uw hond of kat. De werkzame stoffen pakken alleen de vlooien en teken aan tijdens alle levensfasen.

Effectieve bestrijding tijdens elke fase

De unieke samenstelling – dus de ingrediënten afzonderlijk en gezamenlijk – van ons natuurlijke vlooienpoeder pakt bij uw hond of kat de vlooien aan tijdens elke levensfase.

 • Vlooien afkomstig van andere katten en honden vinden de geur onaangenaam.
 • Eitjes en larven drogen uit.
 • Het uitwendig skelet van volwassen vlooien wordt aangetast en de ingewanden van de vlo gaan stuk.
 • De hormonale balans van de vlooien wordt verstoord met betrekking tot de voortplanting.

Blijft altijd goed werken

In tegenstelling tot de synthetische bestrijdingsmiddelen zal er na verloop van tijd geen resistentie optreden bij de vlooien of teken bij wie Natural Answer natuurlijk vlooien- en tekenpoeder gebruikt.

Veilig voor het milieu

Er zullen geen schadelijke overblijfselen in het eco-systeem belanden zoals dit bij synthetische bestrijdingsmiddelen het geval is. Alles wordt weer milieuvriendelijk opgenomen en afgebroken.

100% biologisch

Alle plantaardige ingrediënten zijn 100% biologisch geproduceerd. Dit betekent uiteraard dat voor het kweken ook geen synthetische bestrijdingsmiddelen zijn gebruikt.

Alle plantaardige ingrediënten zijn 100% biologisch geteeld.Een milieuvriendelijk natuurlijk vlooienmiddel

 

 

 

Vanwege de biociden wetgeving en de wetgeving binnen Nederland mogen de producten die niet in de database van CTGB staan worden omschreven als vlowerend, vlododend, insectdodend, insectenwerend, teekwerend of teekdodend. Ter controle kunt u de hele database controleren op registratie van de biocide wetgeving.
Alle ingrediënten in dit natuurlijke vlooienmiddel zijn al sinds mensenheugenis een beproefd middel tegen parasieten. Trek daaruit uw eigen conclusie.

Comments are closed.

 • Meer weten?

  Leer meer over de bestanddelen en toediening van dit natuurlijke vlooien- en tekenpoeder