...

Ruilen en Retourneren

Bedenktijd / Retour

Het kan wel eens voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom je de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, je hebt het recht jouw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Hiernaast heeft Natural Answer een garantie. Met onze garantie kunt u binnen 30 dagen om wat voor reden dan ook de producten retourneren en uw geld terugkrijgen. Om gebruik te maken van deze garantie kunt u ons retourformulier invullen.

Herroepingsrecht (retourneren binnen 30 dagen)

U heeft na annulering binnen 14 dagen (herroepingsrecht) nogmaals 14 dagen om uw product retour te zenden. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van uw thuis naar Natural Answer zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa € 7,50 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder.

Indien u gebruik maakt van het herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden.

Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via ons contactformulier of via email. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van jouw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan jou doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Natural Answer 30 dagen Garantie

Mocht u gebruik maken van onze 30 dagen garantie, kan het in sommige gevallen zijn dat u het bestelbedrag minus onze verzendkosten retour krijgt. Dit hangt van de situatie af. Natural Answer behoudt zich het recht dit naar eigen inzicht te doen. Uiteraard hoeft het product niet in goede staat te zijn – deze mag gebruikt zijn. Deze garantie is voor mensen die onze producten gebruiken en om wat voor reden dan ook binnen 30 dagen de producten willen retourneren. Meer details vindt u op het retourformulier.

Product ruilen?

Wilt u uw product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. U kunt hiervoor contact opnemen met ons. Wel draagt u zelf de kosten voor terugzending van het product.

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor u te wijzigen.

Comments are closed.

BannerText_Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.